21 01 2020 / 11:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 avgust 2014 15:05

ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА

"Сомборски едукативни центар" и Канцеларија за младе општине Апатин, уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, а у оквиру пројекта "Активирање младих Сомбора, Врбаса и Апатина за креативно лето 2014", организовали су "Игре без граница" у Бањи "Јунаковић".

Победничка екипа  под називом "Патагонијске патке", стекла је право учешћа на четвородневним "Сусретима младих Сомбора, Врбаса и Апатина" од 12. до 15. августа. У склопу манифестације биће приређен низ културно-образовних и забавних садржаја за више од тридесет младих, као и финале "Игара без граница" уз учешће победника полуфинала из сва три места, које ће се одржати 14. августа на сомборском купалишту "Штранд".

Учесници су се међусобно дружили и такмичили кроз четири занимљиве игре и то две у базену и две изван базена. Учешће је узело укупно шест четворочланих екипа састављених од по два женска и два мушка такмичара. За успешну реализацију акције заслужни су и волонтери СЕЦ-а, КЗМ, Удружења грађана "МРАВ" и Омладинског удружења волонтера општине Апатин. У улози водитеља био је Срђан Влашкалић, председник СЕЦ-а, а за музику је био задужен Марчело Распа из Италије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .