15 11 2019 / 20:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 02 april 2014 15:52

СОМБОР ДОМАЋИН 7.СОШОВа

Покрајински секретаријат за спорт и омладину и Савез за школски спорт Војводине одлучили су да Град Сомбор буде домаћин 7. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине од 16. до 18. маја ове године.

Спортска олимпијаде школске омладине Војводине последњи пут је организована пре 25 година и то баш у Сомбору.Покрајински секретаријат за спорт и омладину покренуо је иницијативу за поновно одржавање ове спортске манифестације, а главни партнери у овом подухвату биће му Савез за школски спорт Војводине, као и одабрани град домаћин.

Чланови Комисије за избор града домаћина, представници Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и Савеза за школски спорт Војводине, обишли су Сомбор и утврдили да је овај град испуњава све услове и право је место за поновно одржавање Спортске олимпијаде школске омладине Војводине. Повратак и организација Спортске олимпијаде школске омладине Војводине, један су од важних делова саме Стратегије развоја школског спорта у АП Војводини која је 5. децембра прошле године једногласно усвојена од стране свих посланичких група у Скупштини Аутономне Покрајине Војводине.

У нашем граду ће у мају месецу боравити око 1.500 ђака који ће учествовати на спортском такмичењу које је изнедрило многе шампионе и генерацијама људи створило успомене које обилују правим вредностима.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .