17 01 2020 / 16:40

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
4 11 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 novembar 2019 16:37

"Otvoreni dan" u MZ Gornja Varoš

 


U sklopu akcije "Otvoreni dan", koja se proteklog vikenda održala u Mesnoj zajednici Gornja Varoš, na sastanak sa gradonačelnicom Sombora i njenim saradnicima došlo je oko trideset građana koji su predočili različite predloge za poboljšanje života u pomenutoj mesnoj zajednici.

Najviše građana interesovalo se za asfaltiranje ulica, za šta su dobili odgovor da je izrađena evidencija neasfaltiranih ulica u celom Somboru, da se određuju prioriteti i da se u skladu sa tim pristupa asfaltiranju ili posipanju tucanikom. Bilo je i pitanja o uređenju trotoara, biciklističke staze u Batinskoj ulici, i poboljšanje rasvete uz nju.

Građani su se interesovali i za uvođenje vodovoda i kanalizacije u pojedine ulice. Nekoliko pitanja postavljeno je za izgradnju kružnog toka na raskrsnici ulica Solunskih boraca i 12. vojvođanske udarne brigade, za šta su dobili odgovor da je to u interesu grada, ali da su nadležni Putevi Srbije. Predočen je i problem neimenovanih ulica, za šta su upućeni da je rešavanje u toku i da stanovnici ulica koje nisu imale nazive i koji nisu imali kućne brojeve mogu u SUP-u besplatno da promene te podatke u dokumentima.

Uz gradonačelnicu Dušanku Golubović na prijemu građana bili su načelnica Gradske uprave grada Sombora Helena Roksandić Musulin, gradski većnik zadužen za komunalne delatnosti i investicije Miroslav Kovačić, direktor Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ Sombor Goran Nonković, direktorka Javno komunalnog preduzeća „Vodokanal“ Sombor Jasmina Bobić, direktor Centra za socijalni rad Mihajlo Škorić, direktor Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor Momir Mioković i načelnica Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Rosana Krstić.

Sledeći sastanak, u sklopu akcije "Otvoreni dan", održaće se u subotu, 07. decembra, u Mesnoj zajednici Kolut.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .