28 01 2020 / 00:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
4 11 Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 novembar 2019 16:35

Drugi krug anketiranja građana

u okviru procesa

"Participativnog budžetiranja"

 


Danas, 4. novembra, počinje drugi krug anketiranja građana u okviru procesa "Participativnog budžetiranja" i trajaće sve do 18. novembra.

Treba napomenuti da je u okviru USAID-ovog Projekta za odgovornu vlast Grad Sombor izabran za dobijanje tehničke podrške zbog visokog nivoa interesovanja i opredeljenosti za sprovođenje reformi koje su usmerene na borbu protiv korupcije unapređenje odgovorne vlasti i učešća javnosti u upravljanju lokalnom zajednicom.

Jedan od prvih koraka je uključivanje javnosti u kreiranje budžeta, te je doneta odluka da se krene sa javnim raspravama o budžetu grada Sombora, po mesnim zajednicama kako bi se svim građanima omogućilo da na direktan način kroz komunikaciju sa nadležnima u Gradskoj upravi iznesu prioritete svojih zajednica.

Prvi sastanak biće održan u utorak, 5. novembra, u Velikoj sali Županije za sve gradske mesne zajednice i zainteresovane građane, sa početkom u 12 časova.

U sredu, 06. novembra, u 12 časova u Mesnoj zajednici Bezdan biće održan sastanak za mesne zajednice Bezdan, Bački Breg, Kolut i Bački Monoštor, dok će u četvrtak, 07. novembra, sa početkom u 12 časova, u Mesnoj zajednici Kljajićevo biti održan sastanak za mesne zajednice Kljajićevo, Čonoplja i Telečka.

Spisak ostalih sastanaka može se pogledati na zvaničnim internet prezentacijama Grada Sombora i televizije "Sreće".

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .