15 10 2019 / 04:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
3 10 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 03 oktobar 2019 14:53

Projektom

„Participativno budžetiranje“

građani kreiraju budžet za

narednu 2020. godinu

 


Grad Sombor i ove godine sprovodi projekat „Participativno budžetiranje“ u okviru kojeg građani imaju mogućnost da svojim predlozima projekata kreiraju budžet za narednu 2020. godinu.

Upitnici za prikupljanje projektnih ideja biće, do 10. oktobra dostavljeni svim domaćinstvima u gradu i somborskim selima, a biće dostupni i u kancelarijama svih gradskih i seoskih mesnih zajednica. Svoje projektne ideje i predloge građani mogu dostaviti i popunjavanjem elektronskog upitnika koji će od 10. oktobra biti dostupan i na gradskom sajtu.

Predlozi projekata trebalo bi da se odnose isključivo na objekte, odnosno potrebe, u nadležnosti grada jer se finansiranje obezbeđuje iz sredstava budžeta ostvarenih naplatom poreza na imovinu. Kutije za prikupljanje predloga projekata biće postavljene u prostorijama svih gradskih i seoskih mesnih zajednica, a ukoliko bude potrebno, kutije za prikupljanje projekata, biće postavljene i na drugim lokacijama.

Najbolje ideje naših sugrađana, naći će se na listi prioriteta, za koje će glasati građani Sombora i naseljenih mesta, a koji će biti finansirani iz budžeta grada u 2020. godini, u okviru projekta Participativno budžetiranje.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .