15 10 2019 / 03:07

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
3 10 Pedagoški fakultet PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 03 oktobar 2019 14:38

Svečani prijemza

208. generaciju studenata

 


Prvog dana meseca oktobra u amfiteatru Pedagoškog fakulteta u Somboru održan je svečani prijem 208. generacije studenata osnovnih akademskih studija.

Dobrodošlicu studentima uputio je dekan prof. dr Željko Vučković, sa željom da krenu putem znanja, odgovornosti, humaniteta i prosvećenosti. On je rekao da somborski Pedagoški fakultet ima tradiciju obrazovanja učitelja dugu više od 200 godina, i da su profesori i studenti dužni da tu tradiciju žive na način koji je primeren mogućnostima, uslovima i potrebama današnjeg vremena.

Studente je, između ostalih, pozdravila i prof. dr Mia Marić, prodekan za nastavu, koja jenaglasila da pored studijskih programa na osnovnim studijama: Diplomirani učitelj, Diplomirani vaspitač, Diplomirani dizajner medija u obrazovanju i Diplomirani bibliotekar – informatičar, postoje i komplementarni master programi, kao i studijski program Doktor metodike razredne nastave, za četiri predmetne oblasti: priroda, matematika, informatika i fizičko vaspitanje.

Ovu svečanost uveličao je hor Pedagoškog fakulteta pod dirigentskom palicom prof. dr Biljane Jeremić. Akademske 2019/2020. godine na sva četiri smera ukupno je upisano 79 studenata prve godine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .