15 10 2019 / 03:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25 9 Skupština Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 25 septembar 2019 15:28

Održana je 37. sednica

Skupštine Grada Sombora

 

Održana je 37. sednica Skupštine Grada Sombora. Odobornici su većinom glasova prihvatili, razmotrili i odlučili o petnaest tačaka dnevnog reda.

Usvojeno je rešenje o prestanku mandata nedavno preminulog odbornika Milana Rakasa i usvojen je Predlog rešenja o potvrđivanju mandata odbornika Danijele Đekić.

Nakon kraće rasprave, sa 40 glasova "za" i 2 „protiv“, odbornici su usvojili informaciju o izvršenoj eksternoj reviziji završnog računa budžeta Grada Sombora za 2018. godinu. Između ostalog, usvojen je izveštaj o izvršenju odluke o budžetu Grada Sombora za 2019. godinu, za period januar - jun, kao i predlog odluke o prvim izmenama i dopunama odluke o određivanju akustičkih zona na teritoriji Grada Sombora.

Takođe, usvojen je predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije južne glavne primarne gradske saobraćajnice kao i Predlog rešenja o prvim izmenama i dopunama rešenja o obrazovanju radnog tela - lokalnog antikorupcijskog foruma za praćenje pripreme lokalnog antikorupcijskog plana za Grad Sombor.

Odbronici su, nakon pauze u zasedanju, raspravili i usvojili imovinsko-pravne predmete. U poslednjoj, 15. tački dnevnog reda, koja se bavi izborima i imenovanjima – između ostalog Peteru Mrakoviću je produžen  mandat vršioca dužnosti direktora Gradskog muzeja Sombor na još 6 meseci.

Televizija "Sreće" je, kao i do sada, uživo prenosila zasedanje Skupštine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .