15 10 2019 / 03:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25 9 NSZ Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 25 septembar 2019 15:25

U toku dodela subvencije

za zapošljavanje nezaposlenih lica

na novotvorenim radnim mestima

 


 

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor podseća poslodavce koji zasnivaju radni odnos sa novim radnicima da na javnom pozivu na nivou grada Sombora za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica na novotvorenim radnim mestima u 2019. godini još uvek ima raspoloživih sredstava.

Subvencije se dodeljuju poslodavcima iz privatnog sektora u visini od 150.000,00 dinara po licu, odnosno 180.000,00 dinara za osobe sa invaliditetom, radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći, mlade u domskom smeštaju, hraniteljskim porodicama i starateljskim porodicama, žrtve porodičnog nasilja.

Subvencije su namenjene zapošljavanju nezaposlenih iz kategorije teže zapošljivih u koje spadaju: mladi do 30 godina starosti - bez kvalifikacija ili sa niskim kvalifikacijama, mladi u domskom smeštaju, hraniteljskim porodicama istarateljskim porodicama, stariji od 50 godina koji imaju status viška zaposlenih, romi,osobe sa invaliditetom, radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći,dugoročno nezaposleni, žrtve porodičnog nasilja, žene, supružnici iz porodice u kojoj su oba supružnika nezaposlena.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, na zvaničnom sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje kao i u Gradskog upravi grada Sombora, Odeljenje za privredu, turizam i LER, Odsek za lokalni ekonomski razvoj i podršku ulaganjima.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .