13 11 2019 / 23:05

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22 08 Opšta bolnica Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 22 avgust 2019 14:53

Infuziona pumpa

za somborsku bolnicu...

 


Opšta bolnica “Dr Radivoj Simonović” u Somboru, bogatija je za novi medicinski uređaj - infuzionu pumpu. U pitanju je uređaj koji je namenjen za infuziju lekova u sistem pacijentove cirkulacije, koji omogućava potpunu kontrolu doze leka i rastvora koji se daje bebama, čime se smanjuju greške i doprinosi poboljšanju medicinske nege pacijenata.

Akcija nabavke novog uređaja, sprovedena je na inicijativu Momira Miokovića, koji je uz pomoć donatora "Džimi komerc"-a, kompanije "Meteor komerc", Poljoprivredne stručne službe, Veterinarske uprave "Proteinka", Javno komunalnih preduzeća "Energana" i "Zelenilo", kao i firme “Meditech”, koja je uvezla aparat i tom prilikom se odrekla svoje zarade, prikupio potreban novac, zahvaljujući kojem je kupljen ovaj izuzetno važan aparat u vrednosti od 182.000 dinara.

Uručivanju poklona, prisustvovali su inicijator ideje Momir Mioković, direktor bolnice dr Dragan Rastović, načelnik Odeljenja za pedijatriju dr Milan Arnaut, član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja Dalibor Forgić, glavna medicinska sestra bolnice Đurđa Badovinac i glavna medicinska sestra Odeljenja za pedijatriju Marija Crnomarković.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .