21 01 2020 / 13:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16.8.NSZ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 16 avgust 2019 15:44

29. i 30. avgusta u Kuli obuka

„Put do uspešnog preduzetnika“

 


 

Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala Sombor organizuje 29. i 30. avgusta obuku pod nazivom „Put do uspešnog preduzetnika“. Obuka će se održati u maloj sali Skupštine opštine Kula od 09 časova.

Svi zainteresovani građani koji hoće da pokrenu svoj posao mogu se prijaviti za obuku u  prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje u Kuli, odnosno u kancelariji br. 2.

Takođe, nezaposlena lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje Kula mogu podneti zahtev sa biznis planom za subvenciju za samozapošljavanje po javnom pozivu opštine Kula i Nacionalne službe za zapošljavanje Kula u iznosu od 200 hiljada dinara.

Cilj obuke „Put do uspešnog preduzetnika“ je da se nezaposlenim licima olakša pokretanje sopstvenog posla, odnosno, sticanje neophodnih znanja i veština kako bi svoje poslove ideje pretvorili u konkretne inicijative.

Tokom dvodnevnih obuka polaznici će se upoznati sa javnim pozivima za samozapošljavanje, postupkom registracije radnje ili preduzeća, načinom konkurisanja za bespovratna sredstva, osnovama preduzetništva, pravnim aspektom biznisa, poreskom politikom, izradom biznis plana i drugim bitnim informacijama koje su od značaja za izradu poslovne strategije i stvaranja uslova za poslovnu održivost.

Po završetku obuke polaznici stiču pravo na učešće u javnim pozivima nezaposlenim licima za dodelu subvencije za samozapošljavanje.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .