18 09 2019 / 07:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
5.8.Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 05 avgust 2019 16:36

U MZ Stapar održani

"Otvoreni dan"

 


U prostorijama Mesne zajednice Stapar, u subotu, 03. avgusta, održana je akcija "Otvoreni dan" prilikom koje je gradonačelnica Grada Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika primila dvadesetak građana koji su želeli lično da razgovaraju sa njom i iznesu svoje probleme, zahteve, predlog i nedoumice.

Stanovnike Stapara najviše je interesovalo održavanje puteva, asfaltiranje ulica, uređenje bankina, čišćenje atmosferskih kanala i izgradnja puta Stapar-Sivac. Bilo je i pitanja koja se tiču uređenja „švapskog“ i „lazarenskog“ groblja. Predloženo je i ozelenjavanje atarskih puteva, što je svakako uvršteno u plan izgradnje puta Stapar-Sivac.

Građani ovog naseljenog mesta su, takođe, izneli potrebu da se reši odlaganje kabastog otpada, a gradonačelnica i njen tim su predstavili rešenje u vidu postavljanja kontejnera koji bi služili u te svrhe tokom cele godine, a realizacija će uskoro početi.

Sastanku su prisustvovali i načelnica Gradske uprave grada Sombora Helena Roksandić Musulin, gradski većnik zadužen za komunalne delatnosti i investicije Miroslav Kovačić, direktor Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ Sombor Goran Nonković, izvršni direktor poslovnog sistema Javno komunalnog preduzeća „Vodokanal“ Sombor Ozren Kovačić i v.d. direktor Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor Momir Mioković.

Sledeći "Otvoreni dan", zakazan je za subotu, 07. septembra, u Mesnoj zajednici Doroslovo.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .