18 09 2019 / 06:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
29.7. Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 29 jul 2019 15:35

Javni pozivi za pčelare

 


Grad Sombor objavio je dva javna poziva namenjena poljoprivrednim proizvođačima koji se bave uzgojem pčela na teritoriji Grada Sombora, a sa ciljem da se podstakne razvoj i unapredi pčelarstvo, pčelarska proizvodnja i proizvodnja meda.

Prvi Konkurs je za nabavku novih pčelinjih košnica i namenjen je registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Grada Sombora koja se bave uzgojem pčela i proizvodnjom meda. Ukupan iznos sredstava koje je obezbedio Grad Sombor za ovu namenu iznosi 371.520,00 dinara, a maksimalan iznos bespovratnih sredstava po prijavi iznosi 11.000,00 dinara. Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15. avgustom.

Drugi Konkurs je za razvoj pčelarstva kroz nabavku ovih mašina i opreme za unapređenje pčelarske proizvodnje, a namenjen je registrovanim pčelarskim udruženjima sa teritorije Grada Sombora. Za realizaciju Konkursa grad je izdvojio sredstva u iznosu od 1.628.480,00 dinara, što je i maksimalan iznos po jednoj prijavi. Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15. avgustom.

Sve detalje pomenutih Konkursa i način prijave mogu se pogledati na zvaničnom sajtu Grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .