18 09 2019 / 07:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25.7. Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 25 jul 2019 15:27

Ministar za omladinu i sport

posetio Sombor

 

video prilog

Vanja Udovičić, ministar za omladinu i sport Republike Srbije, posetio je u sredu Grad Sombor i imao konstruktivne razgovore sa predstavicima Gradske uprave u vezi podrške razvoju sporta na lokalu,  posebno školskog sporta , ali i svih drugih aktivnosti u vezi razvoja lokalne sportske infrastrukture i modela finansiranja za te svrhe. Posebne teme razgovora bile su i podrška projektima koji razvija inkluziju u sportu i položaj sportskih radnika u sistemu rada sportskih organizacija.

Gradonačelnica Sombora u pratnji svojih saradnika, dočekala je ministra Udovičića u Riđici ispred Sportske hale. Ovom prilikom ministar je prisustvovao treningu mladih sportista Fudbalskog kluba „Graničar“ i Omladinskog rukometnog kluba „Dalmatinac“ i tom prilikom im uručio komplete lopti i sportske opreme.

Nakon toga ministar je sa domaćinima iz Gradske uprave posetio Osnovnu školu „Dositej Obradović“ u Somboru. Domaćini ministru je bio direktor somborske škole Vladimir Karanović i članovi Džudo i sambo kluba “Bačka” i Košarkaškog kluba “Džoker”.  Direktor je upoznao ministra sa sportskim rezultatima somborske škole, Džudo klub se predstavio sa članovima inkluzivne sekcije a treneri košarkaškog kluba, čiji je osnivač naš reprezentativac Nikola Jokić prikazali su deo svog treninga. Ministarstvo je ovom prilikom somborskoj školi doniralo sportsku opremu za jačanje sistema školskog sporta u vidu dva gola, dva koša, dve table, 40 lopti i mreže za odbojku za kolektivne sportove .

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .