18 09 2019 / 07:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25.7. PU "Vera Gucunja" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 25 jul 2019 15:22

Letnje aktivnosti u objektima

PU "Vera Gucunja"

 

Predškolska ustanova “Vera Gucunja”, imala je nekoliko aktivnosti.

U mlađoj jaslenoj grupi, vaspitačice Alčeksandra Cimeša i Branka Simin su realizovale motoričku aktivnost: igra kartonskim kutijama i šarenim lopticama, pri čemu su deca punila i praznila kutije. Cilj ove aktivnosti je bio podsticanje razvoja koordinacije oko-ruka i razvoj fine motorike šake.

U objektu "Cvrčak 2" vaspitačice Slavica Prosenica i Slađana Sečujski, su za decu starijeg jaslenog uzrasta, realizovale motoričke aktivnosti u dvorištu vrtića. Deca su učestvovala u pokretnim igrama "Širi, širi" i "Balon", kao i u igrama "Lovci na lopte" i "Uhvati me".

U objektu "Bubamara", vaspitačice Jasmina Purić Jović, Nataša Abić i saradnik Airija Islami, realizovale su likovnu aktivnost, gde su deca imala zadatak da nacrtaju omiljeno voće.

U objektu "Cvrčak", u starijoj jaslenoj grupi, vaspitačice Dragana Šever i Elena Ezgeta realizovale su aktivnost igru plastelinom odnosno oblikovanje.

I objekat "Đurđevak" imao je svoje aktivnosti. Stručni saradnici za fizičko vaspitanje, u saradnji sa vaspitačima Nataša Paskaš, Tereza Landeka i Branislava Bodrožić, realizovali su motoričku aktivnost provlačenje. Cilj aktivnosti je jačanje mišića donjih ekstremiteta, mišića leđa i ruku, kao i razvoj spretnosti. Zadatak za dete je da pravilno izvede zadatu vežbu.

U objektu pomenutog objekta “Đurđevak” u dvorištu vrtića, realizovana je i pokretna igra "Uhvati lisicu za rep".

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .