19 09 2019 / 00:37

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22.7. MeteorKommerce PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 22 jul 2019 15:26

"Meteor Commerce" poklonio

opštini Odžaci zemljište...

 


Kompanija "Meteor Commerce" Sombor poklonila je opštini Odžaci zemljište na kome se nalazi autobuska stanica u Odžacima.  Ugovor o poklonu potpisali su mr Latinka Vasiljković, predsednica opštine Odžaci i Jeca Ilić, generalni direktor Kompanije "Meteor Commerce".

Zemljište koju je "Meteor Commerce" poklonio Opštini Odžaci površine je 2805 kvadratnih metara i na njoj se nalaze stanični peroni, a nekada je tu bila i zgrada biletarnice sa čekaonicom i kafanom koja je izgorela u požaru pre četiri godine. Preostalo zemljište koje jezauzimala autobuska stanica ostaje u vlasništvu "Meteor Commerca" i kompanija će ga koristiti u funkciji svoje delatnosti koja je vezana za poljoprivredu. Na tom prostoru, prema rečima Jece Ilića, planirana je izgradnja moderne poljoprivredne apoteke i magacina za protočni prijem merkantilnih roba.

Latinka Vasiljković ističe da je potpisivanjem ugovora o poklonu omogućeno da se predmetna nepokretnost i u buduće koristi za potrebe autobuske stanice, što je bio i jedan od uslova poklonodavca kompanije "Meteor Commerce" i njenih vlasnika porodice Drobilović.

Prema Ilićevim rečima "Meteor Commerce" se trudi da bude društveno odgovorna kompanija na teritoriji celog Zapadnobačkog okruga gde je lider u svom poslu i da je poklon koji je kompanija uručila lokalnoj samoupravi u Odžacima primer kako privatni kapital može i treba da koriguje svoje poslovne planove zarad nekih širih društvenih intersa, uvek kada je to moguće.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .