26 08 2019 / 07:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
7.06.Pokrajinska vlada PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 07 jun 2019 15:48

Tri škole sa teritorije Sombora

dobilo nagrade

u okviru projekta

“Za čistije i zelenije škole

u Vojvodini”

 

Video prilog


 

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević, zajedno sa potpredsednikom Mihaljem Njilašom, uručio je nagrade najuspešnijim vaspitno-obrazovnim institucijama u okviru programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" za 2018/2019. godinu.

Reč je o programu Pokrajinske vlade koji se realizuje deset godina, s ciljem da se u vrtićima, školama i lokalnim zajednicama širom Vojvodine podigne svest i lična odgovornost za svoju okolinu od najmlađih dana.

Od 128 prijavljenih škola i predškolskih ustanova iz Vojvodine nagrađeno je 60. Među njima se nalaze i tri škole sa teritorije Grada Sombora. Među njima su Osnovna škola "Dositej Obradović", Srednja poljoprivredno-prehrambena škola i Škola za osnovno i srednje vaspitanje sa domom "Vuk Karadžić".

Javno preduzeće "Vojvodinašume" nagradilo je 100 učenika Osnovne škole "Dositej Obradović" posetom Specijalnom rezervatu prirode "Gornje Podunavlje" i Specijalnom rezervatu prirode "Deliblatska peščara".

U ovoj, 10. jubilarnoj godini kako se dodeljuju nagrade, zbog značaja kojima u izgrađivanju ekološke kulture, program je dodatno ojačan. Ovogodišnji fond za nagrade povećan je na 4,2 miliona dinara.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .