25 06 2019 / 13:37

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
10 10 Privredni savet PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 10 oktobar 2018 15:44

Predstavljeni novi članovi

Privrednog saveta

grada Sombora

 

 

 

Na nedavno održanoj 14. sednici Privrednog saveta  grada Sombora, predstavljeni su novoizabrani članovi ovog savetodavnog tela Gradskog veća.

Novoizabrane članove pozdravili su gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i predsednik  Privrednog saveta Dimitar Pavlevski,  direktor „Somboleda“ d.o.o. u Somboru.

Gradonačelnica je istakla da je sastav Privrednog saveta proširen novim članovima kako bi bile zastupljene sve privredne oblasti  i kako bi u direktnom kontaktu sa privrednicima brže i kvalitetnije  nastupali prema organima nadležnim za rešavanje pitanja od interesa za celokupni privredni ambijent.

Novoizabrani  članovi, Slobodan Lovrić, vlasnik  „Sinagoge“, Slaviša Drobilović , suvlasnik „Meteor komerca“  i Dragan Maglić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika u Somboru,   naveli su šta očekuju od uključivanja u rad, kao i koliko i sami mogu da doprinesu radu Privrednog saveta i pospešivanju privrednog ambijenta na teritoriji lokalne samouprave.

Sednici, zbog poslovnih obaveza, nisu prisustvovali novoizabrani članovi Nikola Paskaš, direktor  ekspoziture  OTP banke u Somboru, Dejan Tepavac, vlasnik  d.o.o. „Tepkos“  i  Zoran  Ogrizović, vlasnik  d.o.o. „Oris“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .