18 02 2019 / 09:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16 04 NSZ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 16 april 2018 18:11

Tri nova javna poziva NSZ

 

 

 

Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je još nekoliko javnih  poziva :

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2018. godini. U grupu teže zapošljivih spadaju: viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposleni.  Subvencija se odobrava poslodavcima koji pripradaju privatnom sektoru u jednokratnom iznosu u cilju zapošljavanja nezaposlenih koji se vode na evidenciji nezaposlenih u iznosu od 150.000,00 dinara. Javni poziv je otvoren do utroška raspoloživih sredstava, a najkasnije do 11. juna tekuće godine.

Tu je i  Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije samozapošljavanje u 2018. godini. U ovu kategoriju spadaju viškovi zaposlednih i mladi do 30 godina starosti.  Subvencije u visini od   180.000,00 dinara namenjene su nezaposlenima koji se vode na evidenciji nezaposlenih i imaju završenu obuku za razvoj predeuzetništva. Javni poziv je otvoren do 11. juna. 2018. godine.

Takođe raspisan je i  Javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca u 2018. godini. Program obuke na zahtev poslodavca podrazumeva učešće u finansiranju  programa obuke radi sticanja znanja i veština potrebnih za obavljanje poslova na konkretnom radnom mestu ukoliko na evidenciji nezaposlenih  nema lica sa potrebnim znanjima i veštinama.  Javni poziv je otvoren do utroška sredstava raspoloživih na ovu namenu, a najkasnije do 11. septembra tekuće godine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .