19 10 2018 / 17:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
07 12 OSI PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 decembar 2017 16:51

Tribina "Ravnopravno:

OSI u političkom životu"

 

 

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u prostorijama Doma penzionera u Somboru, 6.12.2017. godine održana je tribina "Ravnopravno: OSI u političkom životu".

Organizatori tribine bili su Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom i Udruženje distrofičara Zapadnobačkog okruga.U okviru istoimenog projekta čiji je cilj jačanje političkog učešća osoba sa invaliditetom (OSI) u Srbiji kroz unapređenje ostvarivanja njihovih građanskih i političkih prava i društvenu uključenost, učesnici tribine imali su prilike da se kroz video prezentaciju bliže upoznaju sa projektom i rezultatima istog.Autor Željko Mitrović, inače član Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom, prisutnima je govorio o problemima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, kako u političkom delovanju, tako i u svakodnevnom životu. Prisutni su nakon prezentacije učestvovali u interesantnoj debati u kojoj je bilo reči o mnogobrojnim preprekama sa kojima se susreću ove osobe.

Zaključeno je da se svi zajedno moramo boriti protiv predrasuda i diskriminacija kojima su osobe sa invaliditetom svakodnevno izložene, počevši od sebe, pa utičući i na širu društvenu zajednicu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .