19 10 2018 / 17:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
22 11 RPK Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 22 novembar 2017 15:50

Radionica o internet trgovini

 

video prilog

 

 

U organizaciji Privredne komore Srbije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i kompanije DHL održana je danas radionica o internet trgovini.

Internet trgovina i digitalno preduzetništvo u Srbiji su ispod evropskog proseka, ali prema statističkim podacima situacija se ipak popravlja. Tokom prošle godine, u Srbiji je ostvareno oko četiri miliona transakcija putem interneta, a prosečna vrednost jedne "kupovine" bila je oko 20 evra. Statistika pokazuje da su preduzetnici koji su u svoje poslovanje uključili i on line trgovinu zabeležili porast prodaje izmedju 10 i 15%. Prema rečima Jelene Jovanović iz Privredne komore Srbije, najvažnije je napraviti sopstvenu Web prodavnicu i raditi na promociji te Web prodavnice. Upravo iz tog razloga, danas se i održava radionica u Somboru da bi se preduzetnicima skrenula pažnja na mogućnosti koje nudi trgovina preko interneta.

U prepunoj sali RPK u Somboru, pored Jelene Jovanović, na radionici su govorili i  Nenad Gredo, savetnik u Odeljenju za poštanski saobraćaj i nadzor, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, zatim Miloš Radulović, Menadžer za e-commerce i Nela Vojnović, saradnik za e-commerce Banca Intesa, Vladan Petronijević ispred MikroElektronike, kao i Vladimir Stanković,bloger, predstavnik Deda Bora. Osim Sombora, radionice se održavaju još u Beogradu, Valjevu, Kraljevu i Užicu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .