21 10 2018 / 08:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
20 11 Sombor i TOGS PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 20 novembar 2017 16:09

Radionice na temu

razvoja turizma na teritoriji

Grada Sombora

 

video prilog


 


Turistička organizacija i lokalna samouprava danas i sutra su organizatori dvodnevnih radionica na temu razvoja turizma na teritoriji Grada Sombora.

Izrada Programa razvoja turizma Grada Sombora za period od 2017. do 2025. i usklađivanje istog sa Strategijom razvoja turizma Republike Srbije su teme dvodnevnih radionica koje se održavaju u prostorijama Poljoprivredne stručne službe Sombor.U želji da na najbolji način definiše dalje pravce i ciljeve razvoja ove sfere privrednog života, lokalna samouprava sa Turističkom organizacijom grada Sombora pozvala je na saradnju beogradsku agenciju za marketing „Savetnik u turizmu“, koju su predstavljali doktorant Danijela Vićentijević i direktor agencije doc. dr Branko Krasojević.

Veliki broj zainteresovanih za ovu temu se odazvao pozivu Turističke organizacije. Pored svih gradskih organizacija i udruženja, prisutni su bili i predstavnici svih 15 mesnih zajednica i sve su ih na početku pozdravili zamenik gradonačelnice Antonio Ratković i direktor TOGS Đuro Todorić.

Na prvoj radionici govorilo se o potrebi Programa razvoja turizma, a tema druge radionice je „Vizija i misija razvoja turizma Grada Sombora“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .