20 01 2018 / 23:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
20 11 Sombor i TOGS PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 20 novembar 2017 16:09

Radionice na temu

razvoja turizma na teritoriji

Grada Sombora

 

video prilog


 


Turistička organizacija i lokalna samouprava danas i sutra su organizatori dvodnevnih radionica na temu razvoja turizma na teritoriji Grada Sombora.

Izrada Programa razvoja turizma Grada Sombora za period od 2017. do 2025. i usklađivanje istog sa Strategijom razvoja turizma Republike Srbije su teme dvodnevnih radionica koje se održavaju u prostorijama Poljoprivredne stručne službe Sombor.U želji da na najbolji način definiše dalje pravce i ciljeve razvoja ove sfere privrednog života, lokalna samouprava sa Turističkom organizacijom grada Sombora pozvala je na saradnju beogradsku agenciju za marketing „Savetnik u turizmu“, koju su predstavljali doktorant Danijela Vićentijević i direktor agencije doc. dr Branko Krasojević.

Veliki broj zainteresovanih za ovu temu se odazvao pozivu Turističke organizacije. Pored svih gradskih organizacija i udruženja, prisutni su bili i predstavnici svih 15 mesnih zajednica i sve su ih na početku pozdravili zamenik gradonačelnice Antonio Ratković i direktor TOGS Đuro Todorić.

Na prvoj radionici govorilo se o potrebi Programa razvoja turizma, a tema druge radionice je „Vizija i misija razvoja turizma Grada Sombora“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .