13 11 2019 / 15:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
2.4.2014. РПК СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 02 april 2014 16:19

РПК СОМБОР ВОДИ НА САЈМОВЕ

Регионална привредна комора Сомбор позива привреднике да се представе на Сајму туризма у Новом Саду од 10. до 14. априла.

Бесплатно ће им бити обезбеђено заједничко представљање, излагачко место, односно пулт и простор за пословне разговоре. Излагачи који буду учествовали на штанду дужни су да обезбеде трошкове пута и смештаја, као и промотивни материјал за наступ на сајму - пише у позиву Регионалне привредне коморе. Учешће се потврђује писменим путем до петка 4. априла ове године.

Такође Регионална привредна комора Сомбор организује одлазак на Међународни и регионални сајам привреде “Суботица 2014” који ће бити од 4. до 6. јуна у Суботици. Уколико привредници нашег региона желе да узму учешће на овој сајамској манифестацији, Регионална привредна комора ће организовати наступ и учешће на сајму у оквиру заједничког штанда. Уколико привредници желе самостални наступ Регионална привредна комора Сомбор ће пружити све неопходне информације и остварити неопходне контакте. Рок за пријаву је 15. април ове године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .