13 11 2019 / 15:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
2.4.2014. ЦЕНТАР ЗДРАВКА PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 02 april 2014 16:10

"ЦЕНТАР ЗДРАВКА"

"Центар Здравка" просторије "Друштва за борбу против рака Сомбор" је у три месеца како је отворен посетило и савет потражило 279 корисника. Услуге психолога је користило 27 особа, а у лекарском саветовалишту је било 30 посета.

У саопштењу "Друштва за борбу против рака Сомбор" који смо добили, позивају се сви, којима је помоћ потребна, или који познају неког коме Друштво својим активностима може помоћи.

У "Центру Здравка" свакоднево дежурају волонтери, већином особе лечене од рака које својим личним искуством кретања кроз лечење и борбом са болести могу много да помогну особи која се сада сусрела са болести. У удружењу се лечена особа оснажује јер губи осећај да је сама у болести, отворено може да пита оно што не разуме,да тражи помоћ, а са друге стране, ту су особе које су спремне за пруже помоћ, и то одмах, кад је најпотребније. За боље упућивање пацијената у права према закону о здравстевној заштити, у стручни тим удружења ове године улази и правник. Правно саветовалиште ће бити четвртком од 17-19 сати. Савети лекара су понедељком у исто време, а уторком се можете причати са псхологом. Средом је неформалоно дружење чланова, припреме заједничких активности, док се петком поподне се чланови „арт секције“...каже се у саопштењу "Друштва за борбу против рака Сомбор".

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .