15 11 2019 / 21:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
12.3.2014. ГРАДСКО ВЕЋЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 12 mart 2014 17:20

ОДРЖАНА 108. СЕДНИЦА

ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОРА

На 108. седници Градског већа, одржаној 11. марта 2014. године Утврђен је Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о одређивању подручја основних школа на територији града Сомбора, која би по хитном поступку требало да се разматра и на седници Скупштине града заказаној за 13. март 2014. године.

Чланови Већа одлучили су и о прихватању понуде о поклону две Сомборке које граду Сомбору на поклон нуде породичну стамбену зграду, која би се након сачињавања Уговора о поклону користила искључиво за потребе деце предшколског узраста, односно као вртић и забавиште.

Градско веће је из јавне својине Града издвојило парцелу у Дорослову и пренело право својине над наведеном парцелом на римокатоличку жупу „Св. Мирко“ у Дорослову. Одлука о преносу права својине донета је ради изградње и обједињавања катастарских парцела које чине верски комплкес бискупијског светишта „Марија Помоћница“ у Дорослову.

Градско веће је утврдило текст Уговора о обезбеђивању средстава за реализацију радова на изградњи бисиклистичко-шетне стазе уз канал Врбас-Бездан, од моста на Апатинском путу до тромеђе и одлучило о утрошку средстава ЈП „Дирекција за изградњу града Сомбора“.

Према закључку Већа „Дирекцији за изградњу града“ наложено је да обезбеди средства за израду пројекта техничке контроле главног пројекта реконструкције и адаптације Едукативног центра за пољопривреднике, те средства за техничку контролу пројекта ревитализације Музеја Батнске битке. Пројекат ревитализације Музеја Батинске битке са шест милиона динара финансира Покрајински секретаријат за културу и информисање.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .