17 11 2019 / 06:09

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
12.3.2014. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 12 mart 2014 17:19

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА

СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА

Седница Скупштине града Сомбора заказана је за четвртак 13. март 2014. године, са почетком у 9:00 часова, у великој сали зграде града Сомбора. Према сазиву, на седници ће се разматрати: Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о одређивању подручја основних школа на територији града Сомбора, Предлог одлуке о утврђивању назива улица у Сомбору и Гакову, Предлог одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна буџета града  за 2013. годину.

На дневном реду 16. седнице Скупштине града су и тачке које се односе на решавање стамбених потреба избеглица  на територији Града, као и предлог решења о давању сагласности на акта о уређењу међусобних права и обавеза између ЈКП „Чистоћа“ и новооснованих  предузећа ЈКП „Зеленило“ и ЈКП „Простор“.

Одборници ће размотрити и програме рада јавних установа друштевених делатности које се у целини или делимично финансирају из буцета Града, те извештај о раду Развојне агенције града Сомбора за 2013. годину, и извештај о раду за 2013. и план рада за 2014. годину Туристичке организације града Сомбоара.

Према сазиву који је председник Скупштине града мр Синиша Лазић, упутио одборницима на дневном реду су и имовинско правни предмети, Предлог одлуке о доношењу просторног плана града Сомбора и избори и именовања.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .