13 11 2019 / 22:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 17 jun 2019 14:42

Predstavom “Tenor na zajam”

završen

27. pozorišni maraton

 

Video prilog


 

Spuštena je zavesa na 27.Pozorišni maraton u Somboru,koji je ujedno označio i završetak jedne izuzetno uspešne sezone Somborskog ansambla.

Maraton je zatvorila predstava “Tenor na zajam” Ken Ludviga, a u režiji Olje Djorđević,nakon čega je usledio čuveni “Cvetni udar” gde publika baca cveće na svoje glumce,a glumci ga vraćaju publici.Za glumicu sezone proglašena je Danica Grubački,za glumca sezone Aleksandar Ristoski. Nagrađeni su i glumci,koji su u protekloj sezoni osvajali nagrade.Priznanja su uručena Ivani V. Jovanović, Srđanu Aleksiću, Saši Torlakoviću i Marku Markoviću.Nagrada “Iza Kulisa” pripala je krojačici Dragani Gvardijan.Ovogodišnji maraton, osim sjajnih predstava u kojima je publika uživala,biće upamćen i po gostovanju naše proslavljene glumice Mire Banjac,koja je sva tri dana “Maratona” boravila u Somboru.

Proteklu sezonu dugo će pamtiti Saša Torlaković,glumac Somborskog pozorišta,koji je i ove godine na brojnim festivalima u zemlji i regionu osvajao prestižne nagrade.Bio je to povod da porazgovaramo o protekloj sezoni i najavimo predstave,koje će publika gledati na jesen.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .