13 11 2019 / 23:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
petak, 31 maj 2019 15:43

Dramska sekcija SEC

premijerno izvela predstavu

“Mali princ”

 

Video prilog

Dramska sekcija Somborskog edukativnog centra na velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor premijerno je izvela predstavu “Mali princ”. Predstava je nastala po istoimenom Egziperijevom romanu, u adaptaciji Anđelke Vlaškalić i Ružice Rakinić koje su i rediteljke predstave.

U predstavi su igrali: Božanić Filip, Buzadžić Dunja, Bulović Milica, Brkić Danilo, Višinka Jana, Vlaškalić Aleksa, Zečević Željana, Jurić Dunja, Kandić Milana, Krstevski Lazar, Lovrić Mihajlo, Nikolić David, Nikolić Irina, Nikolić Isidora, Rajkovača Borko, Smiljanić Lea i Škorić Lena.

Za dizajn i realizaciju kostima pobrinule su se Olivera Damjanović i Anđelka Vlaškalić a koreografije u predstavi radile su Ivana Kulić i Aleksandra Stričević Stanojević. Scenografiju su osmislile i pripremile Nadica Vujčić i Anđelka Vlaškalić, a dizajn multimedijalnih sadržaja kreativno udruženje Knjigralište i Ružica Rakinić. Tehničku podršku pružila je Marigona Kajtazi

Iz Somborskog edukativnog centra se zahvaljuju Gradskog biblioteci "Karlo Bijelicki" i Narodnom pozorištu Somboru na podršci i ukazanom poverenju koji su podrineli nastanku ove predstave.

Predstava je nastala u sklopu projekta “School of Good Will-Volunteers in the Service of Children” koji je kroz projekat ARYSE finansiran od strane Evropske unije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .