13 11 2019 / 15:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 03 april 2014 15:52

НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ СОМБОР

"ЧУДО У РОНДЕЛИ"

"Чудо у Рондели" назив је представе Радослава Златана Дорића, у режији Милана Руса и Лазара Пајтића коју ће у петак 4 априла у Сомбору извести Српско позориште из Мађарске.

Текст за представу "Чудо у Рондели" Дорић је написао поводом 200 година од извођења прве професионалне представе на српском језику, у будимпештанском позоришту “Рондела”. Представа "Чудо у Рондели" је имала своју мађарску премијеру 6. децембра 2013. године у Мађарском националном театру у Будимпешти.

(имаш за покривање рекламу Чудо у Рондели)

Викенд у народном ппозоришту се наставља у суботу, 5. априла када се у 12 сати, на великој сцени игра представа за децу "Марко Краљевић", и од 20 сати такође на великој сцени комад "Госпођа Олга". Сомборци ће овај пут и у недељу имати прилику да оду у позориште јер се од 20 сати на Малој сцени игра представа "Мрачна комедија".

За ансамбл Народног позоришта наредна недеља почиње наступом на 64. Фестивалу професионалних позоришта Војводине у Суботици. Наиме у понедељак, 7. априла сомборци наступају са представом "Госпођа Олга".

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .