24 09 2017 / 07:08

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right

СВАКИ ДАН у 18:30ч

Ел. пошта

ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОЈЕКАТ ДВЕ МЕДИЈСКЕ КУЋЕ...

Две медијске куће, Радио-телевизија „Среће“ и  интернет корпорација “WNTC”, покренуле су заједнички пројекат на обострану корист и задовољство свих гледалаца и интернет корисника. Удруженим ресурсима покренули смо прву интернет телевизију у Бачкој! На овој адреси емитује се телевизијски програм Радио-телевизије „Среће“, а предвиђени су и разни други медијски садржаји (радио програм, мултимедијално издаваштво, информацијски портал за Западно-бачки округ, интернет сервис за Дијаспору, форум...).

Наш интерес је да у Сомбору стварамо квалитенију медијску слику и да пробијамо технолошке границе. Емитовањем телевизијског програма преко Интернета Телевизија „Среће“ је постала доступна свим корисницима светске мреже. “WNTC” интернет корпорација ће додатно обогатити ове садржаје својим искуством у области маркетинга и интернет предузетништва.

Почетком  овог месеца нашој Телевизији „Среће“  се посрећило да започне нову етапу  усавршавања програма и пословања - постали смо мултимедијални, и ту нема краја изненађењима! Сада гледаоци могу активно да учествују у нашем програму путем Фејсбука, Скајпа, Ју-тјуба, форума, електронском поштом, путем видео конференција, а резултат се види у квалитетном информативном програму.

Наши пословни партнери нашли су нову сигурност у Телевизији „Среће“, јер смо им отворили нова тржишта и нове пословне могућности. Наша врата су отворена и малим и великим предузетницима, а наша информативна делатност прераста у прави градски сервис какав заслужују сви Сомборци. “WNTC” корпорација са својим техничким решењима и изузетном понудом у области интернет предузетништва, стоји на располагању свим пословним пријатељима РТВ „Среће“.

До краја месеца фебруара очекујемо завршетак крупних радова на започетом информационом систему Телевизије „Среће“, тако да ће наши гледаоци у Сомбору и широм дијаспоре на адреси www.rtvsrece.com моћи да погледају свакодневне вести, мале и пословне огласе, наше репортаже са терена, музичке спотове, или да наруче видео-разгледнице Сомбора и Бачке.

Жељко Томић,
маркетинг менаџер “WNTC” корпорацијe

 

ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОЈЕКАТ ДВЕ МЕДИЈСКЕ КУЋЕ...

 


Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .