18 06 2018 / 11:04

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

* Нашу редакцију чини млада, али искусна новинарска екипа *

# Ime Pozicija Elektronska pošta
1 Мaрија Дробиловић Бећаревић директор Директор РТВ „СРЕЋЕ“ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
2 Јелена Благојевић маркетинг маркетинг Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
3 Стеван Жижић Деск - новинар РТВ „СРЕЋЕ“ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
4 Ђорђе Драгин - новинар Спикер РТВ „СРЕЋЕ“ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
5 Иван Лулић Сниматељ и монтажер РТВ „СРЕЋЕ“ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
6 Зоран Поповић Монтажер РТВ „СРЕЋЕ“ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
7 Дејан Мирић - камерман Водитељ програма РТВ „СРЕЋЕ Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
8 Вања Кахримановић гл. и одговорни уредник urednik-voditelj-rtv-srece-sombor- Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.


Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .