21 01 2020 / 20:35

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 16 oktobar 2019 18:50

„Orijentalija 2019“

 

Tokom proteklog vikenda u Somboru održan je Sedmi međunarodni Plesni festival „Orijentalija 2019“ u organizaciji plesne grupe Inanna, a uz podršku Grada Sombora.

Festival je okupio veliki broj plesačaca iz Sombora, ali i Srbije i regiona koji su plesali za publiku na dve plesne večeri, gala koncertu i takmičenju u orijentalnom plesu.

Zvezde festivala i gostujući instruktori koji su u sklopu festivala držali radionice za plesače bile su Alia Amalia Oradee, iz Rumunije, Nevena Salome iz Beograda i Michelle Selena iz Osijeka, a bili su tu i plesna grupa “Ilhana” iz Slavonskog broda, plesna grupa “Salome” iz Subotice, “OrientArt” iz Varaždina, plesni klub “RavangradDance”, “Jump” i sportski aerobik i fitness klub “Kets” iz Sombora.

Na takmičenju u orijentalnom plesu u kategoriji "rising star" prvo mesto osvojila je Tamara Radević iz Beograda, drugo mesto Kristina Lončarević iz Sombora, a treća je bila Nevenka Šaponjić iz Beograda.

U dečijoj kategoriji, specijalnu nagradu dobila je četvorogodišnja Laura Jožef iz Sombora, a žiri je odlučio da, sve učesnice daruje zlatnim medaljama, jer ovaj festival ima za cilj da kroz ples gradi prijateljstva, a ne rivalstva i stalno upoređivanje sa drugima i to je poruka koju festival "Orijentalija" i njegova koordinatorka Brankica Ćurčić želi da prenese deci koja plešu, njihovim roditeljima, ali i odraslim plesačima.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .