18 11 2019 / 11:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 21 maj 2019 15:39

Ivona Damjanović

privodi kraju

pripreme za takmičenje

"Srbija u ritmu Evrope"

 


 

Predstavnica Grada Sombora na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” polako završava pripreme za finalno takmičenje. Ivona Damjanović, ovogodišnja predstavnica Grada Sombora, ne krije svoje oduševljenje kada je reč o probama i samom spremanju za takmičenje.

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i gradski većnik za oblast kulture i obrazovanja Nemanja Sarač, obišli Kulturni centar „Laza Kostić“ gde je u toku bila još jedna uspešna proba ove veoma talentovane devojčice za koju Miloš Marković muzički direktor festivala „Ritam Evrope“ kaže da ove godine Sombor ima izuzetno jakog takmičara koji po njemu spada u top pet favorita.

Gradonačelnica Dušanka Golubović pozdravila je sve učesnike, pre svega našu predstavnicu Ivonu Damjanović,  devojčiće  koje će upotpuniti scenski nastup kao i roditelje koji su prisustvovali probi i tom prilikom istakla da će Grad Sombor obezbediti prevoz kako za učesnike tako i za sve njihove drugare koji budu želeli da im lično pruže podršku na finalu u Vrnjačkoj Banji.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .