18 09 2019 / 07:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 15 februar 2010 19:27

ТОНИ ЦЕТИНСКИ ЗАВРШИО ТУРНЕЈУ У АРЕНИ

Хрватски поп певач Тони Цетински завршио је синоћ, своју турнеју „Фурија", концертом у „Београдској арени". Више од 20 000 људи је певало Тонијеве хитове „Тебе не бих мењао", „Благо оном ко те има", „Ти си мени све" „23. просинац"...

Више од два сата добре забаве и енергије употпуниле су плесне групе. Кореографију је за овај концерт посебно осмислила Ивона Брнелић, дугогодишња плесачица Тине Тарнер.

Као гости вечери на овом спектакуларном концерту појавили су се Кики Лесендрић у дуетској песми „Немирне ноћи", као и Огњен Радивојевић, који је са Тонијем отпевао песму Тошета Проеског „Лагала нас мала".

Тони је оправдао све епитете који га красе и завршетак турнеје под називом „ФУРИА ТОУР“ је био веома успешан и упечатљив. Изјавио је на крају да је ипак мало изненађен колико српска публика зна све његове стихове, посебно оне старе од пре 10 и више година. Веома је задовољан што је одлучио да турнеју заврши баш у београдској „Арени“ и доћи ће опет…

Шта је још изјавио и мало више о томе како је било синоћ на концерту видећете на нашем програму јер екипа РТВ „Среће“ је била на лицу места!

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .