19 12 2018 / 07:19

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right

„Медијски посао се стално развија и усложњава, тако да су наше потребе за креативним и квалитетним људима велике. Некад је младост у предности, а понекад ипак искуство преовлада. Поред обуке коју свакодневно пружамо онима које интересује наша бранша, повремено смо у економској могућности да проширимо редакцију и запослимо нове квалитетне људе. Да бисмо знали за вас и ваше квалитете, добро је да се обучите и упознате медијску струку. Од вишка знања и способности не боли глава!

На овим странама моћи ћете да пронађете неке занимљиве чланке о медијској струци. То је само увод и теорија, а праксу можете „испећи“ код нас. Данашњи медији су толико технолошки напредовали и олакшали посао да сада велики део посла можете обављати и код куће, из своје фотеље!

Штампа, радио, телевизија и Интернет толико су се испреплетали да су сад спојени у један јединствени МЕДИЈСКИ СИСТЕМ. Интернет је на неки начин „прогутао“ све постојеће медије и „уградио“ их је у себе. Није их „превазишао“ или „уништио“ него их је објединио у један систем, тако да данас на свом телевизору или мобилном телефону можете одложено гледати филмове и утакмице, прелиставати бројне новине и часописе, тражити фотографије својих омиљених аутомобила или слушати популарну музику.

Ново тржиште је огромно и непрегледно, а ако сте спремни да заједно са нама закорачите у свет медијског пословања, јавите нам се и закажите пословни састанак. Једном месечно одржавамо презентације о бројним могућностима интернет пословања. Без знања и труда нема ничега, па ни медија, а ми ћемо вам показати да тржиште медија нуди огромне пословне могућности.

Године за овај посао нису битне. Искуство није одлучујуће. Битни су ваш мотив, воља и циљ. Искористите наше искуство да направите свој први корак у медијима!

Ако вас интересују следеће области:.....

· новинарство

· монтажа

· снимање

· рекламирање

· дизајнирање

јавити се на адресу : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .