28 01 2020 / 03:08

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 03 decembar 2018 16:49

10. Međunarodni festival

vina i hrane

„Ravangrad Wine Fest“

 

Tradicionalni 10. Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ održan je u subotu u salama „Sokolskog doma“ i Mađarske građanske kasine.

U vremenu od 12 do 21 čas somborci su imali priliku da uz kupljenu ulaznicu, katalog i poklon čašu, degustiraju sve izložene proizvode u obe sale. Turistička organizacija je organizovala i prateći muzički program u kome su učestovovali bendovi: duo „Kum“, „Gitar Art“, „Ruska trojka“ i „Zlatni zvuci“. Takođe, bila su organizovana i predavanja stručnih lica na teme ocenjivanja, kupovine i potrošnje vina, a predstavljeni su i Konkursi Razvojnog fonda Vojvodine.

U toku festivala sve prisutne sa glavne bine, u ime organizatora i Grada Sombora je pozdravio direktor Turističke organizacije Đuro Todorić, a prigodan tekst o vinogradarstvu u ovim krajevima govorili su glumci somborskog Narodnog pozorišta.

Preko 30 vinarija iz cele Srbije bilo je prisutno na ovogodišnjem jubilarnom Festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“, a njima se priključilo isto toliko Udruženja koja se bave proizvodnjom domaće hrane, mesnih proizvoda, sireva, meda, kolača i slično.

Prema rečima organizatora ovogodišnji festival je premešten u sale bliže centru Grada kako bi što više posetilaca lakše do njega. To se pokazalo kao dobar potez, jer posebno u večernjim časovima obe sale su bile izuzetno posećene.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .