15 10 2019 / 03:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 27 februar 2014 17:18

НАЦИОНАЛНИ ДАН КЊИГЕ –

ИСИДОРА СЕКУЛИЋ


Градска библиотека „Карло Бијелицки” и Коло српских сестара обележиће пригодним програмом Национални дан књиге, 28. фебруар. Ово је друга година за редом како ове две организације обележавају овај датум. Прошле године тема приређеног програма је била чувена песникиња Десанка максимовић а ове године књижевно вече посвећено је спрској књижевници и првој жени чланици Српске академије наука и уметности Исидори Секулић.

Програм ће почети у 18 часова у сали Дечјег одељења Градске библиотеке. Домаћин програма биће завичајни историчар Милан Степановић, а у програму ће учествовати ученици Средње музичке школе "Петар Коњовић"  Женска певачка група "Виле" под вођством Аните Кремпатић а цитате из дела Исидоре Секулић ће читати Милица Крпеж, ученица Гимназије "Вељко Петровић" у Сомбору.

Током дана на Дечјем одељењу ће  бити одржана и радионица посвећена српском књижевнику, сликару, новинару и дечјем ствараоцу - Моми Капору. Радионице ће бити литерарног, стваралачко-креативног и ликовног карактера, а биће и разговора о књигама за децу овог свестраног уметника.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .