17 07 2018 / 15:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right


Saobraćaj u Somboru PDF Štampa El. pošta
utorak, 17 jul 2018 00:00

 

 

SAOPŠTENjE O STANjU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE U SOMBORU U PERIODU OD 09.do 15.07.2018. GODINE


 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisana 52 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 252 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.

 


REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .