23 09 2017 / 16:26

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 18 септембар 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 11.09. - 17.09.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 18 саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама две особе су погинуле, пет особа је задобило тешке и 13 особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 11 возача.

На територији града Сомбора евидентирано је девет саобраћајних незгода у којима је једна особа погинула, три особе су задобиле тешке и три особе лаке телесне повреде. Пет возача је задржано због вожње под дејством алкохола.На подручју општине Апатин евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа погинула и једна особа задобила тешке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.На подручју општине Оџаци евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке и шест особа лаке телесне повреде.У општини Кула евидидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

Написано 65 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 672 прекршајна налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина.

 

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

DIV Apatin

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

Grubex & G

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .