21 07 2019 / 09:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right


Saobraćaj u Somboru PDF Štampa El. pošta
utorak, 16 jul 2019 00:00

 

 

SAOPŠTENjE O STANjU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

NA PODRUČJUPOLICIJSKE UPRAVE U SOMBORU

U PERIODUOD  9. - 15.7. 2019. GODINE


U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirana je 21 saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile teške i 21 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U opštini Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i šest osoba lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 376 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prvenstva prolaza i nepropisno skretanje.

 


REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .