22 07 2017 / 08:52

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 17 јул 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 10.06. - 16.07.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 10 саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама једна особа је погинула, две особе су задобиле тешке и четири особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је девет возача.

На територији града Сомбора евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле тешке телесне повреде. Четири возача су задржана због вожње под дејством алкохола.На подручју општине Апатин нису евидентиране саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржана су два возача.На подручју општине Оџаци евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.У општини Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима је једна особа погинула и две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су два возача.

Написана 102 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 397 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина кретања.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

Elektro Selenča

Bunjevačka dužionica 2017

RIA Cosmetics

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .