21 01 2020 / 12:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 28 februar 2017 15:29

„Бисер Бојане“

Резултат слика за „Бисер Бојане“

видео прилог

 

 

Филм Милана Караџића „Бисер Бојане“ имао је своју премијеру у сомборском Народном позоришту. Главне улоге у овом филму тумаче управо двоје младих Сомбораца, Вања Ненадић и Славен Дошло, што је вероватно разлог да се цела глумачка екипа поклони управо на оној позорници одакле су они начинили своје прве глумачке кораке.

Млади глумац Славен Дошло казао је да је ова иницијатива потекла од његове колегинице Вање. Они су своје глумачке кораке почели на сцени Народног позоришта у Сомбору и то је била прилика да се организује свечана премијера и у Сомбору.

Филм говори о Ђорђу Поповићу, младом лекару из Београда, који добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом. Он одлази у Црну Гору и успут упознаје Лолу, младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.

Глумац Мима Караџић каже да су филмови које Милан и он праве нека врста сећања на раније дане, а да је филм „Бисер Бојане“ успут и једна прича о Ромеу и Јулији, али са срећним завршетком.

На крају пројекције глумачка екипа, на челу са Вањом Ненадић, Славеном Дошло, Мимом Караџићем и Андријом Милошевићем, поклонила се бројној публици, која их је наградила јаким аплаузом. Још једна лепа прича, смештена на обалу мора, засигурно филм у коме ће уживати цела породица.

 

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .