18 01 2020 / 08:10

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 15 decembar 2016 15:38

„Кад ми се десиш опет“

 

 

У петак ће са почетком у 20 часова у малој Сали Културног центра бити одржана пројекција школског филма Александра Митровића, под називом „Кад ми се десиш опет“.

Филм је слојевита прича која говори, пре свега, о љубави и њеном значају, а онда и о породици, пољуљаним темељима људске егзистенције, емиграцији. Дакле, ово је прича коју сви ми заправо живимо. Кроз филм се суптилно гради однос двоје младих који су више пута покушавали да опстану као пар, али то, нажалост, није успевало због наметнутих животних околности. Упркос свему, њих је изнова спајало све оно што их је истовремено и раздвајало. Ово је прича о пару који се боји да призна колико је љубав обострана, који чак и када се чини да је страх превазиђен, уводи инат као нову препреку и тако, њихова коначна одлука којом би отворено прихватили једно друго, опет чека идеалну прилику.

У главним улогама су Наташа Милосављевић и Бојан Перић. Специјални гост је Рада Ђуричин. Сценарио и режију потписује Александар Митровић. Улаз је бесплатан.

 

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .