25 01 2020 / 12:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 06 avgust 2014 15:24

ЛЕТЊИ БИОСКОП

У КЉАЈИЋЕВУ

“Центар за друштвени развој” од недеље 10. августа реализује “Летњи биоскоп на отвореном”. Филмске пројекције одржаваће се у дворишту Дома културе у Кљајићеву сваке среде и недеље до краја августа са почетком од 21 час.

У сарадњи са “Слободном зоном” из Београда, сад већ чувеним фестивалом документарног друштвено ангажованог филма, у Кљајићеву ће се приказивати најинтересантнији документарни филмови, а летњи фестивал ће у недељу отворити „Перверзњаков водић кроз идеологију“ филм британске редитељке Софи Фајнс, остварење које је настало у сарадњу са Славојем Жижеком, чувеним словенским филозофом и критичарем. Улаз на све пројекције је бесплатан, а у случају лошег времена пројекције ће се одржати у Дому културе. Најаве предстојећих филмова који ће бити приказивани као и остале информације можете да пронађете на Фејсбук страници “Центра за друштвени развој”

Летњи филмски фестивал одржава се у склопу реализације пројекта „(Ре)Активирај Се(Ло)“ који је подржала Траг фондација у овиру програма „Активне заједнице“.

 

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .