22 10 2018 / 19:38

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
top news photography Vesti 22. oktobar 2018.

* Grad Sombor obeležio Dan oslobođenja od fašističkog okupatora * Počinje realizacija projekta „Servis za podršku roditeljstva“ * Svakog utorka i petka televizija „Sreće“ uživo emituje deo programa sa lica mesta širom grada Sombora * U Somboru je proteklog vikenda obeležen Svetski dan osoba izrazito niskog rasta * Proteklog vikenda, u organizaciji Hrvatskog kulturno umetničkog društva Vladimir Nazor“ održana IX Međunarodna smotra amaterskih društava * Održana tradicionalna „Ulična trka“ povodom oslobođenja Grada Sombora * U utorak nas očekuje oblačno vreme Opširnije...
MILOSRĐE
 • APELI ZA POMOĆ

  Радио-телевизија "Среће" ставила је своје медијске капацитете у службу свих грађана, а посебно оних најугроженијих. Онолико колико је до нас, у нашој сфери деловања, помагаћемо свима који нам се обрате. То је најмање што можемо учинити.

  Апелујемо на све наше гледаоце да често посећују ову нашу страницу и да буду у току са потребама својих угрожених суграђана.

  Драги грађани, ово је странца која вам стоји на располагању да своје животне проблеме поделите са другим суграђанима који вам можда могу помоћи у муци.

  Ако тражите нестале особе, ако сакупљате помоћ за лечење озбиљних здравствених проблема, ако сте социјално угрожени, ако сакупљате помоћ за угрожене на Косову и Метохији, ако носите помоћ у неки православни манастир... Телевизија "Среће" ће вам помоћи да ваш апел стигне до оних који могу да помогну.

  Усрећите некога коме је потребна помоћ, и сами ћете бити срећни...Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .