16 12 2019 / 14:38

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
utorak, 02 mart 2010 19:03

ПРЕГЛЕД АКТИВНОСТИ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Савет за здравство и социјалну политику и Савет за омладину и спорт Градског одбора Српске напредне странке Сомбор, данас су на конференцији за медије представил своје досадашње акције и највили нове.

Примаријус доктор Владо Бабић председник Савета за здравство и социјалну политику издвојио је дељење летака поводом Националног дана без дуванског дима у јануару, затим акције у фебруару приликом обележавања Светског дана борбе против рака, као и добровољног давања крви чланова Српске напредне странке из Сомбора.

Са обзиром на број чланова добровољних даваоца крви направљене су групе и динамика давања за целу годину. Дат је посебан акценат на допринос овог Савета у прикупљању потписа за ванредне парламентарне изборе.

Горан Милић, председник Савета за омладину и спорт Градског одбора Српске напредне странке је представио овај најмлађи савет при Српској напредној странци. Савет је формиран у новембру 2009. године и има за циљ укључивање што већег броја младих у свој рад. Тања Рајчевић подпредседница савета нас је упознала са њиховим радом до сада и најавила нове акције.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .