15 11 2019 / 06:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 02 septembar 2019 15:29

Saopštenje POKS

- konferencija Besmrtni puk

 


U redakciju Televizije „Sreće“ stiglo je saopštenje Pokreta obnove Kraljevine Srbije u kojem se navodi da POKS podržava održavanje međunarodne konferencije Besmrtni puk u Beogradu,  najavljene za 25. septembar, ukoliko u njoj budu zastupljena oba antifašistička pokreta, četnički i partizanski.

Prema rečima Žike Gojkovića, narodnog poslanika i predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije - Srbija je tokom Drugog svetskog rata imala dva antifašistička pokreta čime je i zaslužila da se ova konferencija održi u našoj zemlji, što će biti prvi put van granica Ruske federacije. Takođe navodi, da osim što se našem narodu odaje priznanje zbog uloge koje je imao tokom antifašističke borbe, održavanje konferencije Besmrtni puk je i značajan međunarodni događaj koji će okupiti sve koordinatore tog Puka iz celog sveta kao i veliki broj visokih zvanica iz Rusije.

POKS podseća da će ova manifestacija u Srbiji postati događaj od državne važnosti što će dodatno učvrstiti prijateljske odnose naše zemlje sa Rusijom – navodi se u saopštenju.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .