14 11 2019 / 13:37

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 05 oktobar 2018 15:32

Gradski odbor POKS Sombor

 


Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije Sombor, podržao je osnivanje Opštinskog odbora Pokreta odbnove Kraljevine Srbije u Apatinu. Na osnivanju se obratio predsednik POKS-a Žika Gojković, a ispred Gradskog odbora POKS-a Sombor, obratio se Borislav Kosanović.

Kosanović je izrazio radost zbog formiranja još jednog odbora u težnji ka obnovi Kraljevine Srbije. Takođe, napomenuo je da je Kraljevina Srbija duša ovog naroda, i da je ona jedna što ne se ne može uništiti, i da nam to daje za pravo da ćemo našoj deci ostaviti jedno lepše uređenje kao zalog za budućnost njihove dece.

Takođe, članovi Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Somboru su uličnom akcijom na Novoj Selenči, na simboličan način obeležili godišnjicu osnivačke skupštine POKS-a Sombora.

Od osnivačke skupštine, članstvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije Sombor višestruko je uvećano. Kroz razgovor sa sugrađanima članovi Predsedništva Gradskog odbora POKS-a predstavili su osnovna programska načela Pokreta, ali i ideje za razvoj lokalne zajednice, jer kako ističu samo ljudi koji žive u našem gradu imaju najbolju viziju šta je tom gradu potrebno i kako ga treba sačuvati.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .