05 12 2019 / 20:33

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
petak, 19 februar 2010 20:49

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС СОМБОР

Скупљање потписа за расписивање ванредних избора у Републици Србији у организацији Српске напредне странке била је једна од тема данашње конференције за медије у просторијама ГО Српске напредне странке у Сомбору.

Поред тога говорило се о новим акцијама „напредњака“ и критиковала локална власт због одбијања неких страних инвенститора који су дошли са идејом и понудом за изградњу више индустријских објеката у нашој општини.

До сад је у Сомбору сакупљено око две и по хиљаде потписа за расписивање ванредних избора. Ово је први круг ове акције. Сада ће се кренути у активније прикупљање потписа и циљ је добијање милион потписа који ће се предочити председнику државе и државној власти. На такав захтев ниједан шеф државе се не може оглушити, рекао је Саша Тодоровић повереник Градског одбора Срске напредне странке Сомбор.

Оштра критика је дата локалној власти каја је недавно одбила један велики страни конзорцијум који је хтео да инвестира у нашу општину. Упућено је питање зашто је ту инвестицију прихватио Апатин а ми нисмо.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .