11 12 2019 / 10:30

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 20 mart 2017 14:38

Војислав Шешељ у Сомбору

Резултат слика за Војислав Шешељ у Сомбору

видео прилог

 

 

У суботу је у Сомбору организована конференција за медије Српске радикалне странке, коју је одржао председник странке др Војислав Шешељ. У разговору са грађанима председнички кандидат Српске радикалне странке истакао је да би, као председник Републике, контролисао све три гране власти у оквиру уставних овлашћења. Шешељ је објаснио да би контролисао законодавну власт тако што би, сваки пут када сматра да Народна скупштина није изгласала добар закон, тај закон са примедбама враћао на поновно гласање и обавештавао јавност о том поступку.

Председнички кандидат радикала навео је да би судску власт контролисао тако што би промишљеније предлагао кандидате за судске и контролне функције. Он је објаснио да би посебно водио рачуна о томе која лица би предлагао за судије Уставног суда. Шешељ је такође истакао да би кориговао судске пресуде у одређеним случајевима, који не представљају тешка кривична дела, али да криминалци, вишеструке убице, трговци дрогом, силоватељи и злостављачи деце не би могли да очекују да буду помиловани.

Након конференције, која је одржана испред сомборске Жупаније, чланови и симпатизери ове странке прошетали су Главном улицом и центром града.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .