11 12 2019 / 09:34

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 12 oktobar 2016 15:02

Саопштење председника

ГО СПО Сомбор

Владислава Живановића :...

 

 

 

“У намери да избегнем могуће спекулације у вези са разлогом моје оставке на место члана Градског већа, желим да информишем своје суграђане о мотивима који су ме водили ка овој одлуци. Обављајући дужност заменика градоначелника у претходне две године, имао сам ретку привилегију да служим свом граду и својим суграђанима. Протекла четири месеца показала су да са позиције члана градског већа нисам могао на истом нивоу, односно довољно квалитетно да се изборим за реализацију идеја за које сам се залагао и на којима сам радио обављајући претходну функцију.

Са Градоначелницом и колегама из Градског већа сам имао веома добру сарадњу. Желим им пуно успеха у даљем раду и бићу увек отворен за сарадњу и реализацију идеја од значаја за наш град, где год био и ма коју функцију вршио.

Још један разлог за оставку је и моје именовање за председника ГО СПО Сомбор, што је за мене велика част. Желим да се у наредном периоду максимално посветим раду у странци, зато што сам уверен да СПО у Сомбору има огроман потенцијал који се заснива на квалитетним људима и њиховим резултатима.

Квалитетним кадровским решењима желимо да дамо пун допринос развоју ресора који смо као странка добили на управљање. Подсетићу да су у претходне две године сви функционери које је предлозио СПО добили бројна признања за свој рад и на то смо веома поносни.

На крају желим да се захвалим свим људима из моје странке који су веровали у мене и мојим суграђанима који су на последњим изборима својим гласом подржали мој рад и рад именованих лица на предлог СПО.”

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .