11 12 2019 / 10:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 05 oktobar 2016 14:51

Ново руководство

Форума жена ГО СПС

 

 

 

Форум жена Градског одбора СПС Сомбор је на ванредној скупштини, која је одржана крајем септембра  изабрао је ново руководство. За нова председницу Форума жена ГрО Социјалистичке партије Србије у Сомбору једногласно је изабрана Анита Стојаков, дипломирани економиста из Сомбора.

У саопштењу које смо добили тим поводом пише следеће :

“Ново председништво има једанаест чланица, које су и у претходном периоду биле активне у спровођењу програмских начела Социјалистичке партије Србије.  Ванредна скупштина је сазвана након преласка бивше председнице Форума жена, Снежане Бајчете у нову одборничку групу. На основу статутарних одредби Снежана Бајчета је брисана из евиденције чланства, а очекује се и да у складу са основним моралним  начелима, свој одборнички мандат стави на располагање Социјалистичкој партији Србије.

Новоизабрано председништво је предложило акциони план који је Скупштина једногласно усвојила.  Председништво Форунма жена СПС Сомбор има састанке сваког уторка, а састанцима могу присуствовати сви чланови и симпатизери Социјалистичке партије.

У раду Скупштине Форума жена Градског одбора СПС Сомбор учествовала је Александра Ђанковић, потпредседница покрајинског форума жена и потпредседница Скупштине Аутономне покрајине Војводине. Александра Ђанковић је  указала на значај овог облика деловања у Социјалистичкој партији, а посебно је похвалила квалитетна кадровска решења сомборског форума жена и добру комбинацију младости и искуства.

Скупштину је поздравио и Борислав Станичков, председник Градског одбора СПС Сомбор, који је указао на потребу јединства и упорног континуираног рада у партијској организацији…” пише у саопштењу које смо добили од ГО СПС Сомбор

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .