14 12 2019 / 09:21

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 25 septembar 2019 15:17

CEKOS  -

„Glas mladih u opštini Apatin“

 


U toku je projekat „Glas mladih u opštini Apatin“ koji realizuje omladinsko udruženje Centar za kulturu i obrazovanje Sonta u okviru programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje i projekta „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj.

U okviru njega u Sonti se okupila neformalna grupa mladih sa težnjom formiranja omladinskog kluba koja je ugostila dva člana Pokreta gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca. Gosti iz Karlovaca su mladim sonćanima predstavili projekat Mladi su zakon, u okviru kog je otvoren konkurs za finansiranje i podršku ideja mladih pod nazivom „Šta nam teško“.

Članovi CEKOS-a su u okviru istog projekta posetili i gimnaziju „Nikola Tesla“ u Apatinu i tamo održali prezentaciju. U okviru prezentacije, učenici su mogli da se upoznaju sa nekim čestim terminima u omladinskom radu, da se upoznaju sa trenutnim stanjem u našoj opštini kada je reč o omladinskom radu, šta je do sada urađeno po tom pitanju kao i da čuju koje se teme najčešće spominju. Takođe, planira se poseta i Srednjoj tehničkoj školi iz Apatina da bi se održala ista prezentacija.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .