18 11 2019 / 12:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 20 avgust 2019 15:05

Centar za kulturu i

obrazovanje Sonta

realizuje projekat

 


Nakon prvog susreta omladinskih radnika u Sonti i Apatinu sada je realizovan glavni deo projekta – četvorodnevni događaj održan u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima koji su vodili Slađana Vlatković i Nikola Dobrijević i koji je okupio učesnike iz zapadnobačkog, južnobačkog, sremskog, braničevskog i pčinjskog okruga.

Sonta je najmanje naseljeno mesto u Srbiji koje ima akreditovanu omladinsku organizaciju, a omladinski rad u selima i manjim gradovima je slabo razvijen, te je inicijativa za rešavanje ovog problema potekla iz Sonte i do sad uključila brojne partnere iz Srbije.

Učesnici će u narednom periodu organizovati radionice u svojim lokalnim zajednicama kako bi pomogli donošenju prvog nacrta strategije za razvoj omladinskog rada u ruralnim krajevima Srbije. Ovaj dokument, zajedno sa rezultatima projekta biće predstavljen na javnoj konferenciji koja je već zakazana za 25. oktobar u Novom Sadu.

Projekat  „Gde je ruralni omladinski rad u Srbiji?” realizuje CEKOS zajedno sa partnerima Pokretom gorana Vojvodine, Balkan IDEA-om iz Novog Sada, Urban Stream-om iz Požarevca i Nacionalnom asocijacijom praktičara omladinskog rada, a uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .